play the original Super Mario Bros game online for free


Si të luajnë lojën Super Mario Bros?
Përdor shigjetat lart, poshtë, dhe anësore apo W, A, S, D për të bërë Mario të lëviz. Mbani tastet për të bërë Mario të lëviz më lart.
Për të Përdor/Vrapim, përdor Shift/CTRL. Shtyp P për të pauzuar, dhe M për heshtje.

UNPAUSE
Map Select
Sound Off
Shfaq këtë gjuhë në faqen kryesore

Rreth Lojës

Një nga videolojrat klasikë më të mirë të njohura nga Nintendo, Super Mario u krijua në vitin 1985 duke u bazuar në lojën me makinë Mario Bros. Popullariteti i Super Mario ndihmoi të lëshoj një nga franchizmet më të suksesshme në historinë e lojërave. Më vonë në vit, ajo u lëshua në Amerika Veriore për NES ose Nintendo Entertainment System.

Si të luajë

Kur luani lojën, do t'ju kërkohet të zgjedhni ose një lojtar ose dy. Loja mund të luajnë vazhdimisht por ju keni mundësinë të zgjedhni ndonjë nga 32 nivelet ( të pavarura). Një tjetër mundësi është të prodhojë një hartë të rastësishme.

Taste [↑ → ↓ ←] ose W, A, S, D - për të lëvizur, Shift/CTRL - për të Përdor/Vrapim.

SITE LINK

MinesWeeperSudokuPuzzleSuperMarioSnakeGametetris24timeRandom Number Generator

language

Super Mario (English) 超级玛丽 (简体中文) माइनस्वeeper (Hindi) Super Mario (Español) Super Mario (French) ماینسو伊پر (Arabic) মাইনসোয়eeper (Bengali) Майнсвипер (Russian) Super Mario (Portuguese Brazil) Super Mario (Indonesian) ماینسویشپر (Urdu) Super Mario (German) スーパーマリオ (Japanese) Super Mario (Turkish) மின்சுவைப்பர் (Tamil)
Սուպեր Մարիո (Armenian) Super Mario (Azerbaijani) Супер Марио (Belarusian) সুপার মারিও (Bengali) Супер Марио (Bulgarian) Super Mario (Catalan) Super Mario (Czech) 超级玛丽 (简体) 超级玛丽 (繁體) Super Mario (Danish) Super Mario (German) Super Mario (Estonian) Σουπέρ Μάριο (Greek) Super Mario (English US) Super Mario (English UK) Super Mario (Spanish) Super Mario (Esperanto) ماینسویشپر (Persian) Super Mario (French) סופר מריא (Hebrew) सुपर मरियो (हिंदी) Super Mario (Croatian) Super Mario (Indonesian) Super Mario (Icelandic) Super Mario (Italian) スーパーマリオ (日本語) სუპერ მარიო (Georgian) Super Mario (Kabyle) 슈퍼 마리오 (Korean) Super Mario (Latvian) Super Mario (Lithuanian) Super Mario (Hungarian) Супер Марио (Macedonian) Super Mario (Malagasy) Super Mario (Bahasa Melayu) Super Mario (Dutch) Super Mario (Norwegian Bokmål) Super Mario (Norwegian Nynorsk) Super Mario (Polish) Super Mario (Portuguese) Super Mario (Brazilian Portuguese) Super Mario (Romanian) Супер Марио (Russian) Супер Марио (Serbian) Super Mario (Albanian) Super Mario (Slovak) Super Mario (Finnish) Super Mario (Swedish) சூப்பர் மரியோ (Tamil) ซูเปอร์มารีโอ (Thai) Super Mario (Turkish) Супер Маріо (Ukrainian) суپر مریو (Urdu) Super Mario (Tiếng Việt) Супер Марио (Mongolian) སིདུ་ཏོ་ 藏文 超级玛丽(粤语) 超级玛丽(台湾) 超级玛丽(香港) 超级玛丽(新加波华语) 马里奥(维语)
This website uses cookies to deliver the best possible user experience. You can read more about this in our Privacy Policy.   OK